Process of the Project After Pre-Jury

After the pre-jury, I started to study and think on my project and i decided to make some changes according to my instructors saying. Also, i continued to make new spaces and roads. My topography was in a bad condition towards the end of the term (as can be seen in the pictures :D) I changed the shape of stairs to provide same language as a whole.

Some spaces  were combining in a point, but i decided to combine intersecting to spaces. With this way, load bearing elements eased bearing the loads and they became more durable.

IMG_0268

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s